Don Bosco en jonge mensen blijven steunen,

ook als je er zelf niet meer bent?

Als de opvoeding van kinderen en jonge mensen voor jou van groot belang zijn, als je er van overtuigd bent dat de toekomst van deze wereld in hun handen ligt

en dat engagement en vrijwilligerswerk van jongeren hefbomen zijn naar een betere wereld,

overweeg dan eens om een deel je bezittingen te schenken aan Don Bosco.

Door jouw testament of legaat ten voordele van Don Bosco geef je aan familie, vrienden en kennissen een sterk signaal, ook als je er niet meer bent. Tegelijk kan het fiscaal voordeel opleveren en zorg je er mee voor dat wij onze projecten en acties ten voordele van deze jongeren op lange termijn kunnen verder zetten.

Voor erfenissen aan de Vrienden van Don Bosco Stichting, voorziet de wetgeving lagere successierechten: 8.8% in Vlaanderen en 12,5% in het Brusselse gewest. Ook kan een duo-legaat een belangrijk fiscaal voordeel betekenen. 

Hoe pak je dit aan?
We raden altijd aan om met je notaris hierover in gesprek te gaan. Hij of zij zal jou met raad en daad bijstaan.

Je kunt ook contact opnemen met de Koning Boudewijnstichting, Brederodestraat 21, B-1000 Brussel, info@kbs-frb.be of telefonisch via 02/5004555. Zij zullen jou op een degelijke en professionele vooruit helpen bij het opstellen van een testament of legaat ten voordele van Vrienden van Don Bosco Stichting.

Het grote voordeel van een testament is dat alles goed geregeld is. Tegelijk krijgt jouw nalatenschap een zinvolle bestemming

en je begunstigden genieten van een fiscaal voordeel.

Vrienden van Don Bosco Stichting

​Tel: 016 24 16 20

Email : stichting@donbosco.be

​​

© 2018  the-art-of-hmm. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Clean Grey